Put en Buntland laat de neus zakken

PUTTE – In Put en Buntland in het carnaval officieel geëindigd met het in de put laten zakken van de neus.

Vanaf twee uur was er een sluitingsbal met oudhollandse spelletjes in ‘t Biezetjater en muzikale ondersteuning door medewerking van DJ Debby. Om even voor zessen werd onder begeleiding van De Zjeverers nog een keer de polonaise gedanst door jong en oud, waarna Prins Fred aangaf dat het tijd was om naar buiten te gaan.

Op een aanhanger stond de put klaar, met de Neus er boven en na een korte toespraak van Prins Fred liet Nar Ricky de neus, die zaterdag uit de put was gehesen, weer in de put zakken.


Met alle aanwezigen werd de Zevensprong gedanst en toen was het carnaval echt helemaal afgelopen.

Nu het carnaval was afgelopen moest ook de sleutel van Put en Buntland weer terug naar het reguliere bestuur dus nadat Prins Fred zijn steek afgezet had nam Grootste Boer Adri de sleutel van hem over en overhandigde die aan de gemeente secretaris.


De voorganger van Prins Fred, Prins Benjamin dun jerste speelde nu gewoon op zijn tuba als Ben van Hoof in De Zjeverers mee.

Na elf jaar als Prins Benjamin genoot hij er nu van om ‘gewoon’ weer eens carnaval te vieren en voor het eerst in lange tijd was hij de carnavalsoptocht in Wjeeldrecht wezen bezoeken.

You may also like...