Auto in sloot langs de Langeweg in Woensdrecht (video)

WOENSDRECHT – Aan de Langeweg in Woensdrecht is een auto (Citroën C5) met vijf inzittenden in de sloot terecht gekomen.

Omdat drie van de vijf inzittenden bekneld zaten was de brandweer met een aantal wagens ter plaatste om de slachtoffers te bevrijden uit het wrak. Behalve de brandweer waren er vijf ambulances op de plaats van het ongeval.

De jongeren in het voertuig waren onderweg naar Bergen op Zoom. Vrienden in een volgauto zagen hoe de auto in de flauwe bocht van de weg raakte en in de sloot terecht kwam.

Er bleken vier jongemannen en een meisje in de auto te hebben gezeten, welke na het ongeval op zijn kant in een sloot lag. Het gaat om twee inwoners van Woensdrecht, één uit Ossendrecht (18) en één Hoogerheide (17). Het meisje (17) woont in Haarlem. Drie slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Twee slachtoffers zijn naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van dit ernstige ongeval. Zo zijn verhoren ingesteld en is een sporenonderzoek uitgevoerd. Van de 18-jarige bestuurder uit Woensdrecht is een ademtest afgenomen, hij had geen alcohol gedronken. Van hem is daarna een bloedproef afgenomen. De personenauto is door een takelbedrijf weggetakeld. De Langeweg was tijdens de hulpverlening en het politieonderzoek volledig afgesloten voor het verkeer.

 

2016-12-03_Woe_ongeval

20161203-hoo-ongeluk-001

20161203-hoo-ongeluk-002

 

 

 

 

You may also like...