Opschoondag in Woensdrecht vijf dagen later

HOOGERHEIDE – In veel plaatsen in het land gaan mensen vandaag de straat op met een prikstok en vuilniszak wegens KeepitCleanDay. In Hoogerheide, Ossendrecht, Huijbergen en Woensdrecht is de opschoondag volgende week woensdag.

201609-afval-zwerfvuil-dump

Ongeveer 600 schoolleerlingen gaan dan aan de slag met een schone leefomgeving. In Woensdrecht en Ossendrecht wordt onder leiding van de dorpsplatforms alle hot spots opgeruimd. In de kernen Hoogerheide en Huijbergen zijn het de wijken rondom de school.

Wethouder Jeffrey van Agtmaal geeft om negen uur het startschot voor de Opschoondag op basisschool De Stappen in Hoogerheide. Daarna bezoekt hij in Ossendrecht basisschool De Meulenrakkers, waar ook de brugklassers van het Zuidwesthoek College aanwezig zullen zijn. Vervolgens gaat hij naar basisschool Ste Marie in Huijbergen. Tot slot bezoekt hij basisschool De Poorte, waar kinderen, ouders, leerkrachten en leden van het Dorpsplatform Woensdrecht aanwezig zullen zijn. In de kern Putte houdt het Dorpsplatform jaarlijks hun opschoonactie in april met kinderen van basisschool Op Dreef. De wethouder hoopt dat veel mensen in de gemeente zich in zullen zetten voor een schoon Woensdrecht.

You may also like...