Bravis ziekenhuis breidt patiëntenportaal uit met inzage in eigen dossier

BERGEN OP ZOOM – Patiënten van het Bravis ziekenhuis kunnen al een tijdje via MijnBravis thuis achter de computer een aantal zaken regelen en inzien. Binnenkort wordt MijnBravis uitgebreid en biedt het patiëntenportaal nog meer mogelijkheden.

2016-06-20_BoZ_Bravis

Wie hierover meer wil weten vindt informatie op de website van het ziekenhuis of kan inlopen tijdens één van de informatieochtenden die plaatsvinden in de eerste twee weken van juli.

MijnBravis biedt meer regie over het eigen zorgproces, ook buiten het ziekenhuis. Via het portaal kunt u uw afspraken in het ziekenhuis inzien, vragenlijsten invullen (bijvoorbeeld voorafgaand aan een operatie) en adres- en contactgegevens controleren en wijzigen.

Meer mogelijk
Met ingang van 1 juli worden de mogelijkheden in MijnBravis verder uitgebreid. Voor veel afspraken kunt u dan zelf een tijd en locatie inplannen, een bestaande afspraak verplaatsen of annuleren. Bovendien ziet u de historie van uw afspraken terug. En als een onderzoek achter de rug is, dan is de uitslag – nadat uw huisarts of de specialist deze samen met u heeft doorgenomen – in MijnBravis voor u beschikbaar. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig nalezen.

Uitleg
Over MijnBravis is veel informatie te vinden op de website van het ziekenhuis. Bijvoorbeeld over veilig inloggen met uw DigiD, wie toegang krijgt tot MijnBravis en dat het belangrijk is om zich eenmalig als patiënt te legitimeren bij de centrale balie van de polikliek.
Wie graag persoonlijke uitleg wil over MijnBravis kan langskomen tijdens één van de informatieochtenden op beide ziekenhuislocaties. Deze zijn op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 juli van 9.00 tot 12.00 uur en dinsdag 12 en donderdag 14 juli van 10.00 tot 12.00 uur. U vindt het informatiepunt op beide locaties in de hal bij de ingang van de polikliniek. Kijk voor meer informatie, en voor de informatiemomenten in de poliklinieken Steenbergen, Oudenbosch en Etten-Leur, op de website: www.bravisziekenhuis.nl.

Bron: Bravis ziekenhuis   Foto: Archieffoto Regioactueel.nl

You may also like...