Fête De La Fashion bij Henri’s

HOOGERHEIDE – Met een meerdaags modefeest viert HENRI’S Ladies &Gents dat de nieuwe najaarscollectie binnen is. Van 9 tot en met 18 september is het Fête De La Fashion bij Henri’s.

20160907-hoogerheide-henris-02In die periode krijgen alle kopende klanten een goodiebag. Met name de twee weekenden beloven een groot feest te worden zegt Bram Beening. “Er wordt live gekookt in de winkel, we bieden mensen een hapje en een drankje aan. We gaan echt sfeer en gezelligheid maken in de winkel.” Het thema van de week is dan ook heel toepasselijk Fête De La Fashion.

De kleuren die dit najaar veel terugkomen zijn bordeauxrode tinten, smaragdgroen en wijnflessengroen. Vaak worden deze kleuren gecombineerd met beige en bruin. Alles behalve fel en schreeuwerig dus. Ruitpatronen maken plaats voor strepen, een trend die dit voorjaar zijn intrede deed. Ook schoenen en accessoires mogen niet ontbreken in de collectie voor herfst en winter. Zo bevat de collectie sokken, hoeden en unieke modische schoenen.

Kwaliteitsmerken die in de damescollectie voorkomen zijn onder meer YAYA, Maryley broeken en Smashed Lemon. Dit laatste merk heeft veel jurken tussen de vijftig en zeventig euro. Maryley heeft kenmerkende broeken met denim stof aan de voorzijde en zachte stof aan de achterzijde. YAYA bereikt met ruste kleuren een breed publiek.

Op de herenafdeling heeft State of Art een prominente rol die makkelijk te combineren is door het gebruik van veel blauw en beige. Het merk Vanguard staat bekend om spijkerbroeken met een goede pasvorm en hoogwaardige stof. Het Engelse merk Pearly King levert shirts, truien en gillets met een stoere uitstraling.

Niet alleen in de winkel kunnen klanten een feestelijke korting van tien procent krijgen. Met kortingscode ‘regioactueel‘ krijgt de klant korting op de webwinkel www.henrisfashion.nl De webwinkel bevat slechts een kleine selectie van het ruime aanbod in de winkel.

Voor persoonlijk advies staat het personeel klaar in de winkel aan de Raadhuisstraat 77 in Hoogerheide. Op zondag is de winkel open van één tot vijf uur. De shopervaring van de klant staat in de winkel van maar liefst 400 vierkante meter hoog in het vaandel. Het personeel van de winkel biedt dames en heren een persoonlijke shopervaring met de persoonlijke stijl als uitgangspunt en de laatste mode en trends als inspiratie.

[Dit is een gesponsord bericht]

20160907-hoogerheide-henris-01

 

 

 

You may also like...