Senioren tafeltennis in De Drieschaar

OSSENDRECHT – Tafeltennisvereniging TCO ’78 organiseert speciaal voor 55 plussers op donderdagmiddag van half twee tot drie uur een senioren tafeltennismiddag.

De reguliere tafeltennistraining en de competitie wedstrijden van Tafeltennis Club Ossendrecht ’78 vinden op donderdagavond en uit-wedstrijden soms op vrijdagavond plaats maar de tafeltennismiddag die nu door voorzitter Ton Simons op donderdagmiddag wordt georganiseerd is bedoeld als recreatieve middag voor senioren.

De nadruk ligt gedurende de seniorenmiddag op het lekker bewegen en niet zo zeer op competitie. Deze donderdag werd de senioren tafeltennismiddag voor de derde keer gehouden in De Drieschaar.

In heel februari kunnen belangstellenden nog gratis komen proberen of het wat voor ze is. Het enige wat van deelnemers verlangt wordt is dat ze sportschoenen voor binnen dragen omdat het niet toegestaan is met buitenschoenen op de vloer van de sporthal te lopen. Ervaring is niet nodig en een leen-tafeltennisbadje is beschikbaar voor de deelnemers. Er zijn leden van TCO’78 aanwezig om onervaren spelers het spel te leren en op weg te helpen.

De 55 plus grens is trouwens geen ‘harde’ grens. Ook belangstellenden die net nog wat jonger zijn dan 55 en graag een sportief middagje willen bewegen zijn welkom. Na februari is deelnemen niet meer gratis maar met een lidmaatschap van €62 per jaar, wat eventueel in twee termijnen betaald mag worden, zou dit voor de meesten geen belemmering hoeven zijn.

Belangstellenden waarvoor het lidmaatschapsgeld wel een belemmering zou zijn omdat ze van een minimum inkomen moeten rondkomen, kunnen bij het Voorzieningenteam van de gemeente Woensdrecht, aan de Kromstraat 4 in Hoogerheide, of via de cliëntondersteuners van de gemeente, een aanvraag doen voor een vergoeding van deze kosten.

De senioren tafeltennismiddag wordt elke donderdag van 13:30 tot 15:00 uur gehouden in sporthal De Drieschaar aan De Ploeg 11 in  Ossendrecht.

Voor informatie over de senioren tafeltennismiddag kunt u terecht bij de voorzitter van TCO’78, Ton Simons, per telefoon bereikbaar op nummer 06-49839282 of via de email: agmsimons@kpnmail.nl.

 

 

You may also like...