Een primeur voor Putte: Tuimeltuin in MFC De Biezen

PUTTE – Wim Withagen en Fancy Roeken hadden de sporthal van MFC De Biezen omgebouwd tot kinderspeelparadijs met prachtige springkastelen en andere ‘luchtige’ attracties onder de naam Tuimeltuin.

Omdat het weer in de Benelux nogal wisselvallig kan zijn leek het initiatiefnemer Wim Withagen een goed idee om een mobiele binnenspeeltuin voor kinderen op te zetten en toen Fancy Roeken, de beheerster van MFC De Biezen gevraagd werd, was ook zij enthousiast over het concept zodat Putte de primeur heeft van de eerste Tuimeltuin in de Benelux.

Deze dinsdag konden kinderen 3 tot en met 12 jaar voor het eerst gebruikmaken van deze mobiele speeltuin. Voor € 6,50 konden ze de hele dag spelen en kregen ze zelfs nog een portie frites. Ook op woensdag zal de Tuimeltuin de hele dag open zijn.

De Tuimeltuin van deze twee dagen is de premiere van dit nieuwe concept en het is, volgens Initiatiefnemer Wim Withagen de bedoeling dat deze reizende speeltuin in de hele Benelux ingezet gaat worden.

Omstreeks één uur werd deze eerste Tuimeltuin officieel geopend door wethouder Martin Groffen. Alle kinderen uit de speeltuin kregen hun jassen aan om naar de opening te komen kijken. De opening vond plaats door het met een enorme schaar doorknippen van een lint voor de ingang van De Biezen maar daarna moest er natuurlijk ook een springkasteel uitgeprobeerd worden.

De Tuimeltuin wordt geopend
De kinderen kwamen naar de opening kijken
Martin Groffen, Fancy Roeken en Wim Withagen met een aantal kinderen in een springkasteel

Facebook pagina van Tuimeltuin: https://www.facebook.com/tuimeltuin.

You may also like...